Aqua Maris u svetu

Brend od poverenja

Aqua Maris je brend koji čvrsto počiva na osnovama stručnih znanja iz područja farmacije, kojima porodični lekari, farmaceuti i otorinolaringolozi mogu verovati. Naši stručni saradnici su iz područja medicine i farmacije, a vodeći stručnjaci iz područja medicine pomažu u istraživanju terapijskih dobrobiti naših proizvoda i informisanju o rezultatima ovih istraživanja.

Aqua Maris uspeh i internacionalno prisustvo

Aqua Maris brend lansiran je 1999. godine u Hrvatskoj, a u roku za dve godine bio je prisutan na šest tržišta, uključujući i zahtevno rusko tržište.

Portfolio brenda proširen je sa jednog proizvoda, Aqua Maris spreja za nos, na čitavu paletu proizvoda za grlo i nos. Danas je ovaj originalan hrvatski brend prisutan u više od 30 zemalja na 3 kontinenta.

Sa više od dvadeset godina iskustva u prodaji i promociji proizvoda na bazi morske vode, s ponosom ističemo da smo sredinom 2020. godine postigli prodaju od 200 miliona pakovanja, što je zaista impresivan podatak. Kontinuirano unapređenje naših proizvoda, posvećenost kvalitetu i saradnja sa stručnjacima u edukaciji opšte javnosti omogućili su nam respektabilno mesto među najvećim svetskim proizvođačima preparata na bazi morske vode.

Prirodna snaga Jadranskog mora. Za svakoga. Svaki dan

Aqua Maris je osmišljen za svakodnevnu upotrebu, kod kuće i u pokretu. Linija proizvoda  posebno je namenjena za samostalnu brigu o zdravlju starije dece i odraslih, i roditeljima za primenu kod odojčadi. Aqua Maris proizvodi farmaceutskog kvaliteta, zasnivaju se na morskoj vodi koja pročišćava i okrepljuje, svakodnevno daju svežinu i neizostavan su deo modernog i zdravog načina života!

Aqua Maris, osnažite čula!


References

  1. Chkhartishvili et al. Nasal Disease Management by Using Aqua Maris Solution. Annals of biomedical research and education 2004. Volume 4, Issue 4